Stichting Braeck

Vacatures


Stichting Braeck is een dynamische organisatie, met als doel de sfeer van vroeger nog eens te kunnen proeven. Daarvoor organiseren de stichtingsleden in voor- en najaar een weekend met uitdagende activiteiten. Het blad Braeck-Brabbels verschijnt ten minste 4 keer per jaar. De financiŽn worden verzorgd door de penningmeester, die jaarlijks rekenschap aflegt middels zijn financieel verslag.
Stichting Braeck heeft per direct plaats voor:


Lid van de Kas Controle Commissie

Wij zijn op zoek naar een tweede KCC-lid om ons team te versterken. In deze functie ben je samen met Paul medeverantwoordelijk voor de controle van de jaarlijkse afrekening van de penningmeester.
De functie is in eerste instantie tot mei 2016, waarna herbenoeming voor 2 jaar mogelijk is.
Je bent een teamspeler, betrouwbaar, flexibel, initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht, kwaliteitsbewust en accuraat. Beslist geen 9 tot 5-mentaliteit!

Deze functie is per 27 mei 2016 niet meer beschikbaar, wegens opheffing van de KCC.

Logistiek manager

De voor- en najaarsweekenden beginnen altijd op vrijdagavond. Er wordt verzameld in een Nederlands bungalowpark. Regelmatig blijkt dat de organisatie als laatste arriveert met de boodschappen, waardoor er de eerste uren uitsluitend lauw bier beschikbaar is.
Als logistiek manager zorg je ervoor dat er op vrijdagavond tijdig en voldoende koud bier op de weekendlocatie aanwezig is.
Relevante ervaring in een gelijksoortige functie is een pre.


Stagiaire voor de Braeck-Brabbels

Je gaat je voornamelijk richten op het controleren van de drukproeven, in samenwerking met de bureauredacteur. Daarnaast ondersteun je de eindredacteur met diverse werkzaamheden, zoals het bijhouden van de website en het opzetten van een Facebookpagina.
Profiel:
- Affiniteit met social media.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
- Creatief, ondernemend en zelfstandig.
Vrouwen van 18 jaar met een volwassen uitstraling worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.Heb je interesse in een van deze uitdagende functies? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar onze secretaris via de Contactpagina.